... Nieuws

Groot Eurovisie Festival op 30 juni, 1 en 2 juli 2017. En Esther is er ook!

Website: www.jaimelavlie.nl
Tickets: Early Bird-ticket: € 49,50 / Regular ticket: € 59,50 / Jongeren-ticket: € 32,50 (12- t/m 17 jaar)
(Het JLV-ticket geeft recht op diverse kortingen op overnachtingen en fietsverhuur – zie de website)

J’aime La Vlie - (The Eurovision Island)
Een verrassend Eurovisieweekend, gevuld met zeehonden, strand, oesters, natuur en heel veel songfestival-activiteiten op het mooie Waddeneiland Vlieland!

Saamhorigheid, internationale verbroedering, liefde, muziek …. oftewel het gevoel dat elke songfestival-fan kent, die wel eens van dichtbij het Eurovisie-evenement heeft meegemaakt.
Rust, natuur, strand, genot van leven, wind door je haren, vakantie, vrijheid ….. de beleving en de ervaring van elke vakantieganger, die ooit Vlieland heeft bezocht.

J’aime La Vlie is een nieuw festival op het Waddeneiland Vlieland, waarbij dat gevoel en de beleving van het eiland, vakantie en het Eurovisiesongfestival samensmelten. Het festival is in het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans (OGAE NL), voormalig ESF-deelneemster Esther Hart (NL 2003) en kampeerterrein Stortemelk op Vlieland. Nationale en internationale oud-Eurovisie-deelnemers zullen diverse Eurovisieconcerten verzorgen op diverse locaties en samen met de bezoekers het eiland gaan ontdekken en ervaren middels diverse eiland gerelateerde activiteiten.

Het podium ‘de Bolder’ op kampeerterrein Stortemelk - bekend en beroemd ver buiten Vlieland- zal onder meer het toneel zijn voor een soloconcert van Tom Dice, singer-songwriter én ESF-deelnemer namens België in 2010, en tevens de locatie voor het Big Eurovision Concert, waarbij zes oud-deelnemers bekende en onbekendere songfestival-hits zullen opvoeren onder begeleiding van een live band. In de historische Nicolaaskerk wordt een Sing-A-Long verzorgd door Esther Hart in samenwerking met het lokale Vlielandse koor ‘Van Alles Wad’. En ter afsluiting van het event is er een soloconcert van Lenny Kuhr, winnares voor Nederland in 1969.

Tussendoor wordt het festival gevuld met leuke vakantie-activiteiten als zandkastelen bouwen, yoga en een kampvuur op het strand, oesters plukken op het wad en een wandeling door het dorp Oost-Vlieland onder leiding van een gids en meer. Wie weet schuift Jöran Steinhauer (Letland 2014) met zijn gitaar aan bij het kampvuur, sta jij ineens samen met Lisa Angell (Frankrijk 2015) oesters te plukken op het wad, of zit Glen Vella (Malta 2011) naast jou tijdens de yoga-sessies!

Op zondagmiddag neem je de veerboot weer terug naar huis met een koffer vol met Eurovisie eiland-belevingen en herinneringen!

 

Er is een Facebook pagina van PLAY ME A MEMORY
Klik hier om deze te bekijken en te liken!

Daar komen filmpjes en foto's op te staan van optredens die ze al gedaan hebben. En nog gaan doen. Tot nu toe zijn het vooral prive feesten en optredens voor genodigden, maar dan kunnen jullie toch een beetje meekijken! We spelen o.a. 13 april voor de Thorax foundation in R'dam. 26 april voor de Daniel den Hoed kliniek in R'dam. Dit zijn besloten gelegenheden, maar we zorgen voor foto's e.d.

Optredens:
27 april, Koningsdag is Esther te gast als solist bij het Thomas orkest in Zwolle!
Concert in de buitenlucht. Welk plein het is en verdere info volgt!

15 mei 2015 De Songfestival sing-a long in het Ziggodome!
Dit wordt een groot spektakel de voorbereidingen zijn in volle gang.

18 mei 2015 is Esther te gast bij de Eurovisienacht op NPO Radio 5 Nostalgia. Van 19.00 tot 24.00 uur in Hilversum. Live op radio dus! Maar je kan er ook bij zijn. Het wordt gepresenteerd door Hijlco Span en Ron Stoeltie. Andere gasten zijn o.a. Franklin Brown, Maxine, Marlayne Sahupala, Justine Pelmelay en Greetje Kaufeld

30 mei 2015 is Esther te gast als solist bij het orkest van de Koninklijke Marechaussee. 70 jaar bevrijding concert op Vlieland. Het belooft een hele bijzondere avond te worden.
Mocht je nog een weekendje uit willen waaien op de Wadden? Dit is je kans :-)

Marco Borsato:
Zoals wel bekend gaat Marco Borsato weer zijn Symfonica in Rosso doen! En maar liefst 10 shows in het Ziggodome! Esther is er achter de schermen aanwezig op 23, 24, 27, 28, 31 oktober en 1 november. En het gaat door in 2016!: op 24, 25, 27 en 28 februari.
Ze vindt het erg leuk om er onderdeel van te zijn!

7 november
2015 is Esther te gast als solist bij het jubileum concert "Showtime" van muziekvereniging Determinato in Klundert. De rest van de info volgt nog. Dat wordt een hele leuke avond!

Esther is op 2 april 2016 te gast als solist bij een bijzonder promsconcert met het Noord Nederlands Jeugd Orkest in het Martini Plaza in Groningen. Zet hem alvast in de agenda!Esther Hart – Olaf Croon – Mark Snijders "PLAY ME A MEMORY" Februari 2015

Klik op de foto's om de You-tube filmjes te zien.....“Son, can you play me a memory, I’m not very sure how ite goes… but it’s sad and it’s sweet, and I knew it complete, when I wore a younger man’s clothes” Billy Joel

Terug naar de basis met een piano en twee geweldige stemmen. Dat is het uitgangspunt voor het nieuwe muzikale project van Esther Hart, Olaf Croon en Mark Snijders. Drie popmuzikanten die hun sporen in de muziek verdiend hebben. Esther Hart als zangeres van het Eurovisie Songfestival en zangcoach van diverse Nederlandse topartiesten, Olaf Croon als zanger van de Hermes House Band, en Mark Snijders als producent van diverse binnen- en buitenlandse hits.

De liefde voor chansons, pop-classics en Nederlandstalige luisterliedjes bracht hen bij elkaar voor optredens in kleine, besloten kring. De intimieit van deze concerten is uniek, live muziek in de huiskamer. Het enige wat nodig is, is een piano en een publiek.

De optredens zijn extra persoonlijk doordat van te voren geinventariseerd wordt of er nummers zijn die een bijzondere betekenis voor de luisteraars hebben. Deze liedjes worden gezongen, en door Mark, Esther en Olaf op onnavolgbare wijze van toelichting en commentaar voorzien. “Play me a memory!”

Tijdens de show worden verstilde, emotionele liedjes afgewisseld met een vrolijke uitbundigheid die niemand onberoerd laat. De traditie van het legendarische Shaffy Chantant wordt voortgezet in de 21e eeuw.

Esther, Olaf en Mark zijn dit jaar beschikbaar voor optredens. INFORMATIE: Xplo Music & Events , 010-4149990, mark@xplo.nl 

Metropole Orkest - Hét Rotterdamse Nieuwjaarsconcert! Vrijdag 9 januari 2015
Ik mocht afgelopen januari te gast zijn bij het Metropole Orkest. Samen met nog 3 andere solisten: Jelle Paulusma, Felix Maginn en Kim Hoorweg. We deden een "Crooners-programma". Een ode aan de muziek van Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Peggy Lee en vele anderen! Wat een geweldige ervaring was dit!
En wat een genot om met zo'n orkest te mogen zingen. Dankbaar!! Hierbij wat foto's van het concert in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Liefs Esther xx

Crooners & Swooners
Een viertal Nederlandse solisten, Felix Maginn (Moke), Jelle Paulusma (Daryll Ann), Esther Hart en Kim Hoorweg, brengen op deze avond een hommage aan hun favoriete zangers en zangeressen uit het zgn. 'Crooners-tijdperk.' Daarbij begeleid door het voltallige Metropole Orkest.

Het wordt een avond vol prachtige, sfeervolle liedjes, in een veelvoud aan muzikale stijlen en uit het repertoire van Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Dinah Washington, Peggy Lee, Chet Baker, Lee Hazelwood, Scott Walker, Julie London, Nancy Wilson en Glenn Campbell. Kortom, een mooie gelegenheid om het nieuwe jaar is stijl te beginnen.

 The UNICEF Talent Battle - Je talent inzetten voor het goede doel
De wereld staat in brand. Maar kinderen hebben 'm niet aangestoken. Zet je talent in om aandacht te vragen voor deze kinderen. Door mee te doen aan de UNICEF Talent Battle laat jij zien dat je UNICEF steunt. Haal je met je band de finale? Dan steun je UNICEF ook. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar UNICEF.Esther zal jury zijn bij de UNICEF Talent Battle! De voorrondes zijn op 11 november in Utrecht en op 12 november in Den Haag. De Battle Benefiet Finale is op woensdag 26 november.
(klik op de foto's voor meer informatie)

 


 Op 12 en 13 september werd in Portugal gevierd dat Portugal voor de 50ste keer aan het Eurovisie Songfestival meev deed. Het ‘Eurovision Live Concert’ kreeg dan ook de naam: “Portugal – 50 Years of Songs".
Deelnemers dit jaar waren naast Esther o.a. Suzy (Portugal 2014), Alyosha (Oekraine 2010), Omar Naber (Slovenie 2005), Jelena Tomazevic (Servie 2008), Anne Marie David (Eurovisie Winnaar Luxemburg 1973 en 3de plaats Frankrijk 1979), Célia Lawson (Portugal 1997), Jan Johnsen (Zweden 1995), Ryan Dolan (Ierland 2013) en Adelaide Ferreira (Portugal 1985).

Hierbij een kleine foto-imressie. Op de eerste foto luncht Esther met o.a. Annemarie David en Jan Johansen.


  

Marco Borsato
Esther zal weer, achter de schermen, werkzaam zijn als Vocal Coach van Marco Borsato voor de concerten ' Duizend Spiegels' op 28, 30, 31 mei en 6 juni 2014 in het Ziggodome in Amsterdam en op 21, 23 en 24 mei 2014 in het Sportpaleis in Antwerpen.

De 25 beste Nederlandse inzendingen van het Songfestival.

Op 1 april waren de opnamen van het programma 'De 25 beste Nederlandse inzendingen van het Songfestival'

Esther samen Ben Cramer en Tim Douwsma

Op 12 april te zien op NPO BEST.


Daarna is het te zien op Songfestival.nl en Sterren.nl.
Je kan op die sites ook stemmen voor de top 25.
Dus ook op One More Night!Bijzonder Project
Esther zal vanaf 7 April 2014 de studio in gaan voor een heel bijzonder project! Meer info volgt later...

Laatste update van de optreeddata:

13 April 2014 is Esther te gast bij gastvrouw Mrs Hips. Ze zingt die middag een paar liedjes Podium/Cafe Anders in Berkel en Rodenrijs. Aanvang 15.00 uur.

23 April 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht in Amersfoort

26 April 2014 - is Esther te gast bij het Thomas Orkest in Zwolle (openluchtpodium) 's middags. rest info volgt nog.

9 mei 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht "100 jr Militaire Luchtvaart" in Tilburg

18 mei 2014 - Libelle Zomerweek. Van 17.00 tot 18.00 uur. Een uur swingen (dance classics!) met een top band.

22 Mei 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht (100 jr Mil Luchtvaart) in Huijbergen

26 mei 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht "100 jr Militaire Luchtvaart" in Roosendaal

14 Juni 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht "100 jr Militaire Luchtvaart" in Chaam

17 Juni 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht (100 jr Mil Luchtvaart) in Dronten

20 en 21 Juni 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht (100 jr Mil Luchtvaart) in Gilze Rijen

19 en 20 September 2014 - Jazzfestival in Uden. Esther presenteer 1 dag en gaat ook een optreden verzorgen. Rest info volgt!

 

Nieuwe data!
7 Februari 2014 - Windmill Big Band met Esther Hart
20.30 uur |Het Plein | Koningsplein 2 | Ridderkerk
€ 7,50 entree
http://www.stichtingtobe.nl/

17 Febrari 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht "100 jr Militaire Luchtvaart" in Oosterhout

24 Februari 2014 - Orkest Koninklijke Luchtmacht carnavalsconcert theater 'Night of The Knoeris' in de Markant in Uden.Edison
De CD 'Perfect Vision, The Esquivel Sound gespeeld door het Metropole Orkest is genomineerd voor een Edison!
Op deze CD wordt gezongen door: Herman van Doorn, Lo van Gorp, Marlayne Sahupala en Esther Hart.

 

Optredens

De voorstelling '100 jaar militaire Luchtvaart' door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht wordt bijgeboekt tot Juli 2014.
De data volgen zodra deze bekend zijn.


15 december 2013 ('s middags)
in cafe/restaurant 'De Machinist" in Rotterdam
Kleine bezetting, jazz/pop repertoire


21 december 2013
Aanvang 20.00 uur
"Night of the Proms" met o.a. Ben Saunders en Esther Hart te gast bij het Thomas Orkest olv Patrick Curfs
Theater 'De Spiegel" in Zwolle
K aarten via theater de Spiegel :www.odeondespiegel.nl

 

 
 

 September 2013

Speellijst Orkest van de Koninklijke Luchtmacht
100 jaar Militaire Luchtvaart

9 okt in Tongeren (Belgie)
11 okt in Noordwijk (om 17.00 uur)
18 okt in Venray
31 okt in Hoogerheide
14 nov in Terneuzen
21 nov in Den Helder
22 nov in Nunspeet
27 en 28 November in Den Bosch
6 December in Enschede
7 December in Flevoland
17 December in Gilze Rijen
19 en 20 December in Woensdrecht.
CD 'Perfect Vision, The Esquivel Sound.
Gespeeld door het Metropole orkest

Op 10 juni 2013 is de release van de CD 'Perfect Vision, The Esquivel. Sound, Gespeeld door het Metropole orkest.

Op deze CD wordt g
ezongen door: Herman van Doorn, Lo van Gorp, Marlayne Sahupala en Esther Hart.

 

Zie de clip voor een 'voorproefje'.... ....Esther 15 mei in Koffietijd!

We zien of ‘onze’ Anouk zich overtuigend naar de finale zingt van het Eurovisie Songfestival of niet. Met oud-deelneemsters Esther Hart, Sieneke en Dean Saunders bespreken we deze avond. 
4 September concert met mini big band van orkest Koninklijke Luchtmacht in
Gilze Rijen.

Meer informatie volgt...

 Première 'Ode aan 100 jaar Militaire Luchtvaart' - 15 maart 2013 - foto's © Mischa Muijlaert


Klik op de foto voor een vergroting

Ode aan 100 jaar militaire luchtvaart

Een samenbundeling van de militaire luchtvaart als inspiratiebron, unieke filmbeelden, zangtalenten Esther Hart en Rolf Koster, en natuurlijk het orkest van de Koninklijke Luchtmacht vormen de basis van de concertreeks ‘Een ode aan 100 Jaar Militaire Luchtvaart’. De première is op vrijdag 15 maart in het Chassé Theater in Breda.

Door middel van een reis door de tijd, beginnend in 1913, zijn muziek en militaire luchtvaart aan elkaar gekoppeld. Zo passeren het ontstaan van de militaire luchtvaart in een pionierstijdperk, Wereld Oorlog II, de missies en de nationale inzet van de Koninklijke Luchtmacht de revue. Het orkest en de vijf vocalisten nemen het publiek mee met muziek uit An Officer and a Gentleman, Soldaat van Oranje, Mission Impossible en Topgun.

Enkele songs zijn Dreamer, Up where we belong, Radar love, Brothers in arms en Far from over. Extra bijzonder hierbij is dat dit met nooit eerder vertoonde filmbeelden uit de eerste decennia wordt gepresenteerd. Het resultaat van de gezamenlijke krachtsinspanning van mens en vliegmachine komt tot uitdrukking in een avontuurlijk, romantisch en herkenbaar muziekprogramma.

Hierbij de (voorlopige) speellijst. Er worden nog steeds data gewijzigd. Zodra we die weten veranderen we dit in de speellijst.

10 Maart - Try out Chasse theater Breda
11 Maart - Try out Chasse theater Breda
15 Maart - Kick off Chasse theater Breda
22 Maart - Brunssum
24 Mei - Volkel
25 Mei - Breda
30 mei - is nog een optie
31 Mei - Wyns (Friesland)
7 Juni - Volkel

8 juni - Groesbeek
14 Juni - Lennestadt (Duitsland)
15 Juni - Lennestadt (Duitsland)
20 Juni - Soesterberg
21 Juni - Soesterberg
29 Augustus - Leeuwarden
30 Augustus - Venlo
5 September - Gilze Rijen
6 September -Veldhoven

De opbrengst van de concerten gaat naar twee goede doelen: Stichting Hoogvliegers en Happy Hippo.

Kijk op facebook.com/luchtmachtkapel en Orkest Koninklijke Luchtmacht voor meer informatie over het programma of het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.


 

Esther met dochter Lea in het blad Groter Groeien NR 2 - 2013
... ...

 

TO-BE Concert in Ridderkerk
Esther zal tijdens het volgende TO-BE in Concert optreden samen met de "Dizzy-allstars"
Het wordt traditie! Het concert is op 16 november 2012 Meer informatie binnenkort op de site van TO BE in Concert.

 


 

Esther gaat naar Zweden!
OGAE Sweden is dé fanclub in Zweden voor Euroviesie Songfestival fans.
Samen met een hoop andere oud-eurovisie-deelnemers zal Esther vlakbij Stockholm op 13 oktober 2012 optreden tijdens de jaarlijkse fanclubdag. Zie de site voor meer info. www.melodifestivalklubben.se

Optreden in Lelystad
Op 30 Sept doet Esther een duo-optreden samen met Thomas Bekhuis op gitaar. in restaurant "Yacht Club" in Lelystad Haven Allerlei liedjes Pop meets Jazz.. Adres: Oostvaardersdijk 59E in Lelystad. Tijd: Tussen 15.00 en 17.00 uur.
Kijk hier voor meer info: Yacht Club Lelystad Haven


...

 

Jokie en Jet
Vanaf woensdag 16 mei is de kinderserie 'Jokie en Jet' op TV bij TELEKIDS op RTL8 van maandag t/m vrijdag om 8.50 uur. Deze door de Efteling geproduceerde serie is voor de allerkleinsten. Jokie en zijn vogelvriendinnetje Jet maken allemaal spannende avonturen mee!
Esther heeft voor deze serie de leader ingezongen.
Hiernaast is de titelsong te zien --->

Kijk ook op www.jokie.nl voor meer info

Het Klokhuis
In 2009 was Esther te zien een aflevering van Het Klokhuis. Hierin vertelt ze van alles over zingen. Deze aflevering over zangtechniek gaat nu herhaald worden. Kijk daarom vrijdag
25 mei 2012 naar Het Klokhuis.


...

 


Vrijheidsconcerten
Met het Vrijheidsconcert brengt de luchtmacht een ode aan iedereen die zich inzet of ingezet heeft voor onze vrijheden.
Zie ook de website van Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Agenda Vrijheidsconcerten
03 mei 12 - Veluvine, Nunspeet
05 mei 12 - Podium Kasteelplein, Breda
30 juni 12 - Malieveld, Den Haag

Esther op de Radio
Donderdag 29 maart is Esther, samen met dirigent Jos Pommer, te gast in het radioprogramma Plein 5 op Radio 5 Nostalgia in de rubriek "Volgspot".

Uitzending: tussen 14.00 en 16.00 uur op Radio 5 Nostalgia.
Gepresenteerd door Hijlco Span.
 De theatertournee is begonnen!
Foto's Première © Peggy de Haan van www.theatersites.nl (klik op de foto voor een vergroting)

Half maart was in Uden de aftrap van de theatertoernee 'Stars for Planet Earth' van Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. 23 maart was de première in Breda. Het was een uitzinnige avond! Het Orkest is nu samen met de cast: Leona Phillipo, Rolf Koster, Gino Emnes en Esther aan het touren. Het is een prachtige voorstelling! Esther hoopt iedereen dan ook in het theater te zien!

Kijk ook op www.airforceband.nl en volg het Orkest op facebook: https://www.facebook.com/Luchtmachtkapel

Foto's en video: © Ron Geurts / Orkest van de Koninklijke Luchtmacht (klik op de foto voor een vergroting)
.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

Esther in 2012 in de theatershow "Stars for Planet Earth"

Zes jaar na 'Queen in Concert' zal Esther in 2012 opnieuw te zien zijn in de theatershow van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. 'Stars for Planet Earth' tourt in maart, april en mei langs de theaters in Nederland.

Bijna 7 miljard mensen leven met elkaar op één aardbol in een grote diversiteit aan culturen. Een ieder laat op zijn eigen manier een voetprint achter op onze Planet Earth. Soms met een kleine geste, dan weer met een groots gebaar. Het besef dat we samen moeten zorgen voor het behoud van onze planeet groeit met de dag.

De Koninklijke Luchtmacht toont hierin haar maatschappelijke betrokkenheid met vredes- en opbouwmissies, crisisbeheersing en humanitaire operaties. Het is vanuit deze filosofie dat de Koninklijke Luchtmacht haar dienende rol op het wereldtoneel wil uitdrukken door haar Orkest in te zetten voor een eerbetoon aan onze planeet.

Tijdens dit concert wordt u op spectaculaire wijze meegevoerd naar onze aarde met al haar natuurschoon, klimaatverschillen, culturen en volkeren. Zoals u gewend bent van het Orkest Koninklijke Luchtmacht kunt u genieten van artiesten en muzikanten die de sterren van de ze avond zijn. Met dit optreden ondersteunt de Koninklijke Luchtmacht de goede doelen die zich inzetten voor de toekomst van onze aarde.

Kijk voor meer informatie op www.luchtmachtkapel.nl

Speellijst 'Stars for Planet Earth':
Nog niet alle voorstellingen zijn bekend. Updates volgen!

15 maart Theater Markant - Uden
16 maart Theater Markant - Uden
22 maart Munttheater - Weert
23 maart Chassé Theater - Breda (Premiere)
29 maart De Nobelaer - Etten-Leur
30 maart Scheldetheater - Terneuzen

01 april Stadsschouwburg - Enschede
07 april Parkstad Limburg Theater - Kerkrade
17 april Schouwburg De Storm - Winterswijk


19 april Theater de Schalm - Veldhoven
20 april De Leest - Waalwijk21 april Schouwburg - Venray
26 april Theater De Meerpaal - Dronten
28 april De Maagd - Bergen op Zoom

09 mei Stadsschouwburg - Nijmegen
10 mei Hanzehof - Zutphen
11 mei De Lawei - Drachten
12 mei TheaterHotel - Almelo
16 mei Schouwburg De Kampanje - Den Helder
25 mei Rabotheater - Hengelo
26 mei De Lievekamp - Oss

 

 

ll


Jazz Orchestra of the Concertgebouw
4 maart 2012 ochtendconcert vanaf 11 uur

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw laat zich inspireren door de muziek uit de films van Disney. In dit zondagochtendconcert worden thema’s uit verschillende Disney films genomen als uitgangspunt voor jazz-improvisatie. Op het programma staan bewerkingen naar thema’s uit Aristocats, Junglebook, Pinoccio, Sneeuwwitje en 101 Dalmatiers. Laat je verrassen door deze nieuwe muziek, met een verwijzing naar liedjes uit onze jeugd als onder andere Someday My Prince Will Come, Bare Necessities, Cruella Deville, Little Mermaid en Once Upon A Dream.

Als speciale gast komt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw met de zangeres Esther Hart. Esther Hart heef Nederland vertegenwoordigd in het Eurovisie songfestival 2003 met het nummer One More Night en heeft sindsdien aan verschillende muziek en theaterproducties deelgenomen.

Kijk HIER voor meer informatie en bezoek de Facebookpagina


 

Esther bij start Theatershow Marco Borsato 28, 29 en 30 oktober startte de 'Dichtbij on Tour' tournee van Marco Borsato in de Rodahal in Kerkrade. Esther was aanwezig als zijn vocal-coach en mocht bij deze 3 concerten ook zijn gastartiest zijn. Esther zong "Kom maar bij mij" en saman met Marco zong ze "Duizend Scherven". Het was voor Esther een fantasische beleving om nu ook eens naast hem op het podium te staan en beslist voor herhaling vatbaar. Bij de overige concerten van deze tournee zal zangeres Krystl Pullens Marco's gastartieste zijn.Klik op de foto's voor een grioter exemplaar

 

De Top 2000 Cover Contest 2011
Voor de derde opeenvolgende keer organiseren de NCRV en Radio 2 de Top 2000 Cover Contest. De vakjury bestaat dit jaar uit: Jochem Fluitsma (producer), Esther Hart (zangeres & vocal coach) en Ron Stoeltie (manager muziek Radio 2) De halve finale is op 9 december, de finale op 23 december. Voor meer informatie zie: Top 2000 cover contest


Europlus Songfestival
De Masters van de Masterclasses in Rotterdam zijn bekend! Ntjam Rosie (30 oktober) en Esther Hart (12 november) geven de Masterclasses aan jongeren én 50plus zangtalent in Rotterdam. Maak kans om mee te doen aan een Masterclass en schrijf nu in! Jongeren (15-25 jaar) en 50+ zangtalenten kunnen zich nog aanmelden via rotterdam@europlussongfestival?.nl

De Masterclass is ter voorbereiding op de Concerten die in november gegeven worden. Doe mee!
Kijk op www.europlussongfestival.nl

ToBe in Concert - Esther Hart, A Swinging Christmas!

Vrijdag 16 december 2011
Aanvang 20.30 uur
Prijs: € 7,50

Na het enorm succesvolle optreden met Disney-muziek in 2010 brengen Esther Hart en The Dizzy All Stars u deze keer in kerststemming. De beroemdste kerstliedjes passeren de revue zoals u ze nog nooit heeft gehoord: sfeervol en onweerstaanbaar swingend!

Meer informatie op de website van HET PLEIN.
Zingen met (Esther) hart en ziel! De weekkrant 15 augustus 2012
DELFT - Zangcoach Esther Hart, bekend van onder meer het Eurovisie Songfestival, gaf afgelopen dinsdag en woensdag inspirerende masterclasses aan Delftse amateurs, waaronder leden van Musicalgroep Rits en cursisten van de VAK. Beide avonden waren een groot succes en hadden het maximaal aantal deelnemers.

Esther Hart (rechts) gaf iedereen persoonlijke aandacht.

De eerste helft van de avonden is in de groep gewerkt aan zangtechniek en heeft Esther Hart veel uitgelegd aan de hand van EVTS een wetenschappelijk onderbouwd trainingssysteem voor de stem. Het deel voor de pauze werd afgesloten met het meerstemmig samen zingen van een nummer.

Na de pauze was er gelegenheid voor mensen om individueel gecoacht te worden door Esther Hart. Een heel aantal mensen, variërend van conservatoriumstudenten tot zangers onder de douche, ging deze uitdaging aan en zij kunnen na de masterclass zelf weer verder studeren aan hun techniek! Of zoals één van de deelnemers twitterde: ‘Masterclass Esther Hart was tof! Liedje gezongen, veel geleerd!’

De masterclasses zijn nog onderdeel van de Week van de Amateurkunst die eerder dit jaar in mei plaatsvond.
Meer informatie over Musicalgroep Rits is te vinden op onze website: www.musicalgroeprits.nl.

18 juni 2011 - 20.45uur - Optreden Eurostars tijdens het GigaPANN festival in Utrecht.
Zie voor de complete agenda van PANN op de website van PANN

Party 22 - 31 mei 2011 (klik op het plaatje voor een groter exemplaar)

Esther Hart presenteert Eurovision in Concert 2011
Op zaterdag 9 april 2011 zal de derde editie van Eurovision in Concert plaatsvinden in Club Air in Amsterdam. 15 landen hebben hun deelname al bevestigd. Kijk voor meer informatie op www.eurovisioninconcert.web-log.nl
De presentatie van de avond is in handen van Esther Hart, Cornald Maas en de Duitse presentator/komiek Sascha Korf.
Kaarten kosten € 25 .- en kunnen gekocht worden via:www.paylogictickets.nl, de Primera winkels en Café Rouge in Amsterdam.

 

 


20 januari 2011 - Nationaal Songfestival
Een reis door het 55-jarig verleden van het sonfestival samen met 7 oud-songfestivaldeelnemers, t.w. Anneke Grönloh (1964 - Jij bent mijn leven), Marga Bult (1987 - Rechtop in de wind), Marlayne (1999 - One good reason), Ben Cramer (1973 - De oude muzikant), Esther Hart (2003 - One more night), Justine Pelmelay (1989 - Blijf zoals je bent) en Sieneke (2010 - Ik ben verliefd (Sha-la-lie)). Zoals uitgezonden tijdens het Nationaal Songfestival 2011 op 30 januari. Copyright TROS.Oktober 2010

Lustrum-cd voor tienjarig Villa Pardoes

Zo'n 70 leerlingen van basisscholen uit heel Nederland schreven liedjes voor de lustrum cd van Villa Pardoes. Tien daarvan werden door VOF de Kunst op muziek gezet en ingezongen door Mariska van Kolck, Guus Meeuwis, Lot Lohr, Esther Hart, Noortje Herlaar en Nol Havens.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf bij de Efteling in Kaatsheuvel voor ernstig zieke kinderen dat dit jaar tien jaar bestaat.

www.villapardoes.nl