80's Ladies

Samen met Marlayne Sahupala vormt Esther het duo
de 80’s Ladies.
Met hun geweldige stemmen brengen zij een ode aan de zangeressen van de jaren 80, zoals Whitney Houston en Madonna. Dit zijn de zangeressen waar Marlayne en Esther zo veel naar geluisterd hebben en waar zij waarschijnlijk ook door beïnvloed zijn.
De 80’s Ladies zorgen voor zalige muziek, met een vleugje sentiment en grote vreugde, een feest der herkenning.

......

The Eurostars

Tijdens het Nationale Songfestival van 2003 in Ahoy is er een spetterend voorprogramma met Songfestival repertoire geweest om het publiek in de zaal een beetje op te warmen.
Dit werd gedaan door artiesten die eerder voor Nederland waren uitgekomen op het Eurovisie Songfestival. Tijdens de finale van het Nationale Songfestival van 2004 werd dit herhaald met een Songfestival medley tijdens de pauze/ puntentelling. Deze optredens waren een groot succes!

Franklin Brown heeft half maart 2004 dit concept opgepakt en is aan de slag gegaan om een groep bij elkaar te krijgen om samen een act te vormen.


Het resultaat: Marlayne Sahupala(NSF 1999), Maxine (NSF 1996), Esther Hart (NSF 2003), Mandy Huydts (NSF 1986) en Franklin Brown (NSF 1996) zelf hebben de groep The EUROSTARS gevormd! Hun repertoire bestaat uit alle bekende Songfestival nummers van de afgelopen 50 jaar.
Ook brengen ze allemaal hun 'eigen' Songfestival nummer ten gehore.
Dus Esther haalt 'One more Night' weer uit de kast.

De optredens zijn zowel in het besloten circuit (op feesten en partijen) als openbaar.

In 2010 brachten ze de single 'Love shine a light' uit. De opbrengst was voor Stichting Euopa Kinderhulp.

De Eurostars zijn te boeken bij: www.fbeyeproductions.nl